Wednesday, June 12, 2024

|

spot_img

“E pashë teksa puthej, por më vonë gruaja ime më zbuloi se kishte bërë seks me..”

po lexohet

E dashur Deidre: Gruaja ime kishte një lidhje me një burrë në të njëjtën moshë me djalin tonë.

Ajo thotë se nuk do të thoshte asgjë dhe kishte të bënte vetëm me seksin, por nuk jam i sigurt se mund ta fal tradhtinë.

Zbulova se ajo po mashtronte sepse vendosa ta çoja në një shfaqje direkt nga puna si surprizë.

Duke pritur në një kafene, mbi rrugën nga zyra e saj, e pashë duke ecur përpara ndërtesës.

Isha gati të ngrihesha dhe ta përshëndesja kur e pashë të kthehej dhe të puthte një burrë shumë më të ri në gojë shumë intensivisht.

Ai dukej në të njëjtën moshë me djalin tonë 21-vjeçar dhe që atëherë kam zbuluar se ai është një koleg i ri, 22 vjeç.

Unë ngriva dhe nuk dija nëse të përballesha me ta apo të prisja derisa të më vunë re.

Përfundova duke shkuar në pijetore për t’u përpjekur të drejtoja kokën.

Disa orë më vonë shkova në shtëpi dhe u përballa me gruan time.

Ajo u befasua aq shumë dhe pranoi se ata kishin pasur një lidhje seksuale – por betohet se nuk është e dashuruar me të.

Unë jam 48 dhe gruaja 46. Jemi të martuar prej 18 vitesh dhe kemi dy fëmijë 15 dhe 21 vjeç.

Vitet e fundit i kam pasur shumë të vështira me punën time. Unë kam qenë shumë i ulët dhe e di që ishte punë e vështirë për gruan time.

Synimet e mia dështuan pasi doja t’i tregoja se po përpiqesha të largoja humorin dhe të argëtohesha.

Ajo këmbëngul se nuk ka ndjenja për këtë burrë, por nuk jam i sigurt se ku shkoj nga këtu.

Unë në të vërtetë nuk kam dikë të cilit mund t’i besoj.

Deidre thotë: Nëse ajo është e vendosur të angazhohet përsëri për martesën tuaj, atëherë ju mund nëse dëshironi t’i jepni asaj një shans të dytë.

Por të dy do të duhet të merreni me mënyrën se si kjo ka ndikuar në marrëdhënien tuaj dhe çfarë shkoi keq.

Ju e pranoni se keni qenë të ulët dhe depresioni mund të ketë një ndikim të madh në martesat dhe familjet, megjithëse ky nuk është justifikim për të tradhtuar.

të fundit

E trishtë: Vesa Smolica humbë njeriun e dashur

Këngëtarja dhe ish banorja e ‘BBVA’, Vesa Smolica ka njoftuar që ka humbur një njeri shumë të afërt. SHIKO VIDEON:!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r||(r=function(){(r._=r._||).push(arguments);if(r._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m),l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/u3ivb6u"+(arguments.video?'.'+arguments.video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify(.slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window,...

të ngjashëm