Wednesday, June 19, 2024

|

spot_img

“Trekëndësh dashurie”, analisti: Naimi kishte lidhje jashtëmartesore me një burrë

po lexohet

Analisti Arian Curri ka folur në lidhje me ngjarjen tronditëse që u shënua në Kosovë, ku Naim Museli porositi vrasjen e gruas së tij, Liridona Ademaj.

Ai tha se ka dyshime se Naimi kishte lidhje jashtëmartesore, me një burrë.C urri u shpreh se edhe akti tregon se ai nuk ishte “burrë”.

“Një mashkull që vret një femër, është vetë femër. Ky është një përkufizim që na vjen që nga antikiteti. Më bukur këtë përkufizim e ka dhënë një aktiviste rreth viteve ‘ 60, e cila tha “se arsyeja pse një mashkull vret një grua është sepse është vetë grua. Në themel të kësaj qëndron paburrëria e atij që vret, dyshime për burrërini e tij. Ai ishte i shburrëruar, mund të jetë nga sfida që i ka bërë Liridona, lidhur në disa raste dhe më orjentimin e tij seksual.

Sipas informacioneve të mia, Prokuroria në Kosovë po dyshon për një trekëndësh dashurie që do të thotë se bashkëshortja dinte sekretet dashurore, jo fort mashkullore të të shoqit. Dyshohet se Naimi  kishte një marrëdhënie jashtëmartese me një burrë. Këto nuk janë të mia, sgurisht unë prirem ta besoj se një burrë që vret një gura nuk është burrë, nuk është mashkull”, tha ai ndër të tjera në “Top Story”  në Top Channel

të fundit

Arrestimi i këngëtarit të njohur, flasin miqtë e tij: Polici nuk e njohu, ai refuzoi që të…

Këngëtari u shoqërua në komisariat, ku pas disa orësh u lirua. Sipas miqve të tij, të cilët folën për “Pagesix”,...

të ngjashëm