Friday, January 21, 2022

|

BallinaOpinion

Opinion

Kur “specializantët” e mllefit dhe inferioritetit “kritikojnë”

Nga Manjola Ceka Kur vjen puna tek diskutimet rreth rrjeteve sociale dhe liria “e tepërt” që ato i servirin njerëzimit, jam ajo që historikisht është...

Çfarë ndodhi me mua, ditën që nuk vura maskë!

Nga Rudina Xhunga Në fakt, unë nuk vija maskë. Më ka mbetur prej kohës së videos së BBC, ku Dr. Shunmay Yeung, shpjegonte që përdorimi...

Artikujt e fundit